Michael Brown

  • Foto
  • Video
  • Foto
  • Video
  • Foto
Fotoshoot Parijs

Fotoshoot in Parijs

Leg je trip naar Parijs professioneel vast tijdens een fotoshoot! Kom op de mooiste plekken van de stad en ontvang meer dan 100 foto’s ter herinnering van je bezoek aan deze geweldige stad!

Ga je binnenkort naar Parijs? Laat je bezoek aan “the city of lights” professioneel vastleggen tijdens een fotoshoot! Samen gaan we (een gedeelte van) de stad door en maken we op verschillende mooie plekken foto’s. Of je nu alleen gaat, samen met je vriend of vriendin, met een groep vrienden tijdens een vrijgezellenweekend of als familietrip. Wil je je bezoek ook op bewegend beeld vastleggen? Kies dan voor het uitgebreide pakket waarbij je naast foto’s ook een video ontvangt!

De perfecte herinnering

Een foto is leuk, maar een professionele foto nog veel leuker! Het beste souvenir om mee terug naar huis te nemen en te delen met vrienden/familie of met je volgers op instagram!

de mooiste plekken

In overleg kiezen wij de omgeving van de fotoshoot. Er zijn werkelijk ontelbaar mooie fotolocaties te vinden in Parijs dus of je nu de hele stad door wilt lopen of in de buurt wilt blijven van je hotel. Alles is mogelijk!

genoeg om uit te kiezen

In tegenstelling tot shoots waarbij je een aantal foto’s kunt kiezen heb je de garantie dat je minimaal 100 foto’s bewerkt en al ontvangt. Zo heb je altijd genoeg foto’s om je favoriet uit te kiezen!

Fotoshoot in Parijs
€500
Neem contact op
Fotoshoot Parijs
Hoge resolutie foto's
Minimaal 100 bewerkte foto's
Foto's digitaal per WeTransfer
Exacte locatie en tijden in overleg
Opties
Fotoshoot + Videoclip in Parijs
€750
Neem contact op
Fotoshoot + Video
Hoge resolutie foto's
Minimaal 100 bewerkte foto's
Foto's digitaal per WeTransfer
Exacte locatie en tijden in overleg
Videoclip op muziek met beelden van je/jullie in Parijs
Opties

Voorbeeld: Liselotte & Eric

Liselotte & Eric:

“We vonden het heel fijn om professionele foto’s te laten maken in deze fotogenieke stad! De shoot met Michiel was daarnaast ook nog eens gezellig en we hebben veel nieuwe plekken ontdekt in Parijs. Deze foto’s zijn een mooi aandenken aan onze bijzondere trip.”

contactformulier

Translate »