Ik heb al veel bruiloften mee mogen maken als bruidsfotograaf/videograaf, maar af en toe zit er zo’n bruiloft tussen die er uitspringt en je extra bij zal blijven. Zo had ik afgelopen november de eer (want zo zie ik het) om de bruiloft vast te mogen leggen van Kirti en Ritish. Twee super aardige mensen met verschillende achtergronden wat resulteerde in een multiculturele bruiloft vol met rituelen, emotionele momenten en prachtige gekleurde kleding. In tegenstelling tot een “normale” Nederlandse bruiloft duurde deze bruiloft maar liefst drie dagen.

Met het Foto + Video + Album pakket als uitgangspunt wilden zij naast een drie-daagse volledige fotoreportage, ook een gecombineerde bruidsvideo hebben van de eerste twee dagen en een extra lange video van dag 3.  De eerste twee dagen heb ik in mijn eentje vastgelegd op zowel foto als video. Door twee camera’s te gebruiken en snel te wisselen van apparatuur hebben zij zo een volledige reportage van de rituelen die deze twee dagen plaatsvonden. Op de derde en meest belangrijke dag zijn mijn vaste second shooter Karlijn en mijn goede vriend en tevens bruidsfotograaf Ashvin meegegaan. Zo konden wij alle rituelen goed vanuit meerdere hoeken vastleggen, hadden wij extra tijd en aandacht voor de video, heb ik de drone geregeld gebruikt en is de reportage waarschijnlijk een van mijn grootste ooit geworden. Als leuke extra koos Kirti voor gepersonaliseerde schoenen van Maison Marone Paris om de avond in stijl af te sluiten. 

Hieronder is een kleine greep uit de foto’s te zien met daaronder de video van de derde dag. Gaan jullie zelf trouwen en duurt jullie bruiloft ook meerdere dagen? Neem dan even contact op voor een op maat gemaakte offerte. Het lijkt mij nu al erg leuk om deze voor jullie te mogen vastleggen!