Michael Brown

  • Foto
  • Video
  • Foto
  • Video
  • Foto

Hallo, ik ben Michiel, dé
(bruids)foto- en videograaf.

Tijdens mijn opleiding HBO-Communicatie heb ik mijn ware passie ontdekt: communiceren door middel van foto’s. Na in 2009 voor mijzelf te zijn begonnen als fotograaf heb ik verder gestudeerd aan de FotoAcademie om mij verder te ontwikkelen als fotograaf. Ik hou ervan om bruiloften vanuit een documentaire stijl te benaderen en zo de pure momenten, emoties en mensen vast te leggen. 

“Als bruidsfotograaf werk ik vaak onzichtbaar en leg ik bruiloften op een natuurlijke manier vast. Over het algemeen merkt het bruidspaar grotendeels van de dag niet eens dat ik er ben.”

Daarom kies je voor Michael Brown Photo/Video

Uniek concept
Met Foto en Video in één

Laat jullie bruiloft op zowel foto als video vastleggen en bespaar zo kosten! Nu ook mogelijk met second shooter voor nóg meer beeldmateriaal!

Je merkt niet dat michael brown aanwezig is

En na afloop geen moment gemist. Alles is vastgelegd, zonder dat Michiel jullie in de weg loopt.

Second shooter

Kies voor de extra optie “Second Shooter” voor nog meer beeldmateriaal en hoogtepunten van jullie dag of event vanuit meerdere hoeken.

4K Video’s

De beste beeldkwaliteit in video met haarscherpe 4K beelden.

SNEL OPGELEVERD

Binnen 24 uur ontvang je een preview (fotografie), binnen 2-4 weken ontvang je de hele bruidsreportage (digitaal).

PROFESSIONEEL MAterIAAL

Michael Brown maakt gebruik van de beste apparatuur van o.a. Canon, DJI en GoPro.

Award-winning

Met 2 award-winning fotografen en ruim 14 jaar aan ervaring zorgen wij ervoor dat jullie dag onvergetelijk wordt vastgelegd. Elke bruiloft is uniek en juist dat proberen wij te fotograferen op een natuurlijke en pure manier.

Drone beelden

Wij zijn in het bezit van een drone vliegbewijs en de nieuwste generatie drones om ook vanuit de lucht de mooiste beelden te kunnen maken.

Ruime keuze trouwalbums

Leg jullie bruidsreportage vast in een trouwalbum dat volledig naar jullie wens is. Wij maken het album waarna je deze digitaal kunt bekijken. Na goedkeuring bestellen wij het album pas zodat deze altijd naar wens is!

Vorige maand was Michiel op onze bruiloft en hij heeft ons werkelijk prachtige foto's en een film bezorgd. Wij zijn ontzettend blij dat wij voor Michiel hebben gekozen. Hij is de hele dag bij ons geweest, wist de allermooiste momenten vast te leggen en het was heel fijn om hem erbij te hebben op onze grote dag. Nogmaals, heel erg bedankt voor alles Michiel!
Sandi Elias
18/09/2022
Na een zoektocht op zijn website beland en aan de hand daarvan een telefonisch kennismakingsgesprek gehad. Hij reageerde snel en gesprek was dan ook zo ingepland. Heel fijn! Keuze voor Michiel als fotograaf op onze bruiloft op 01-07-2022 in Kasteel Duurstede was dan ook zo gemaakt. Daar hebben we geen moment spijt van gehad!! De communicatie is fijn, hij reageert snel, komt afspraken na, heeft een fijne persoonlijkheid en passie voor zijn vak. Dit geldt ook voor zijn second shooter Karlijn. Op de dag zelf heb je ook niet door dat ze er zijn! Maar belangrijkste is natuurlijk dat ze fantastische foto's hebben geschoten. Ze hebben met hun foto's de sfeer goed vast weten te leggen en oog voor dingen die echt hele mooie foto's hebben opgeleverd. We wilden heel graag een second shooter omdat je dan van meerdere kanten foto's hebt. En dat is gelukt, wat zijn we blij met deze keuze. We raden Michiel en zijn second shooter ten zeerste aan!!
Jessica R
04/09/2022
Wij hebben voor Michiel gekozen om onze bruiloft vast te leggen en een betere keuze hadden we niet kunnen maken! De communicatie vooraf verliep soepel. Op de dag zelf waren hij en de second shooter Karlijn een heel fijn team. Rustig aanwezig, maar altijd in de gaten waar het gebeurde en ook tijdens de couple shoot stelden ze ons goed op ons gemak. Een tweede fotograaf is echt een aanvulling, zo krijg je veel spontane foto's vanuit een andere hoek. Binnen 3 weken na de bruiloft hadden we de foto's en video al binnen! Daarmee onderscheidt Michiel zich echt van andere (bruids)fotografen. Zo konden we op de huwelijksreis al genieten van de prachtige plaatjes, geweldig!
Liza Zagers
31/08/2022
Dank voor de prachtige video. Een fijne samenwerking: naast een goede voorbereiding, heb je ook precies in beeld gebracht waar we op hoopten. We gaan nog veel plezier hebben van de video!
Annebel Ross
20/05/2022
Michel Brown heeft onze bruiloft op een bijzondere manier vastgelegd. Zowel op foto als op video. We wilden beelden die spreken en met emotie, en dat is wat Michael gedaan heeft. Het is een sympathieke leuke gezellige jonge man met meer als 10 jaar ervaring. Spontaan en enthousiast, met passie voor zijn werk. Vanaf het eerste gespsrek voelde we dezelfde klik, wat heel belangrijk is om de belangrijkste dag van je leven goed vast te leggen om later te kunnen terugkijken.
Marco
08/09/2021
Michiel heeft voor onze bruiloft echt prachtige foto's gemaakt. Hij is onopvallend aanwezig en weet alles precies op het juiste moment vast te leggen. Voor de bruidsfoto's zoekt hij de mooiste plekjes uit en is niets hem te gek. Hierdoor zijn deze foto's ook echt adembenemend mooi en persoonlijk geworden. Wij raden hem dan ook echt aan!!!
Jolanda Abels
13/10/2020
Michael Brown heeft onze bruiloft geweldig vastgelegd. Je hebt niet door dat hij er is en hij is een meester in het vastleggen van de sfeer. Naast de hele mooie fotos heeft hij ook nog gelijktijdig een gewelidige video gemaakt van de dag. De video is echt heel erg leuk geworden en mooi gefilmd. Heel leuk om naast de mooie fotos ook nog een video te hebben van de dag, want dat kijk je toch sneller even terug, met coole beelden erbij vanuit een drone. Meer heb je niet nodig, aanrader!
Daniël Doorman
04/10/2020
Michael Brown produced us an incredible memory, the perfect video that captured our wedding! Not only is it great to watch, full of energy, it includes all the special moments, our family, friends and all the highlights of our day! He was also very patient with us in the editing and really brought together the perfect video for us! We were thrilled to have trusted Michael with our wedding day and we were more than pleased with the results. Highly highly recommend him for your special day, he is completely professional, understands your requirements and you won't even see him capturing all your special moments, but he manages to get it all! Fantastic end result and great to work with!!
Michelle Parekh
01/10/2020
Joost
27/08/2019

Laatste blogs

Feest op je eigen custom schoenen

Het mag eindelijk weer! Feesten aan het einde van je bruiloft! En wat is er nou leuker dan om dat te doen op je eigen custom sneakers?! Een bruidsfeest is vaak het moment dat er nog net een kl...

Bruiloft op Sicilië

Een van de voordelen van het fotograferen van bruiloften is dat je gedurende het jaar veel nieuwe mensen leert kennen. Wanneer je een dag meeloopt op de mooiste dag van iemands leven, schept d...

Translate »