Michael Brown

  • Foto
  • Video
  • Foto
  • Video
  • Foto

Zakelijk (B2B)

Professionele beelden dienen als een soort visitekaartje. Of het nu gaat om het vastleggen van een event/incentive, beeldmateriaal bij een publicatie of foto’s op jullie website. Met mijn HBO communicatie achtergrond zorg ik altijd voor foto’s die passen bij jullie bedrijf.

Fotografie
In het organiseren van een event of incentive zit vaak een hoop tijd en geld. Professionele foto's zorgen ervoor dat je tijdens en na deze gebeurtenis genoeg beeldmateriaal hebt om met de wereld te delen.
Video
Heb je als bedrijf meer behoefte aan bewegend beeld? Ook daarmee kunnen we je helpen! Kijk voor meer video's onder het kopje ``Video`` in de menubalk.

In het organiseren van een event of incentive zit vaak een hoop tijd en geld. Professionele foto’s zorgen ervoor dat je tijdens en na deze gebeurtenis genoeg beeldmateriaal hebt om met de wereld te delen.

Events
Of het nu gaat om een groot of klein event, goede foto's zijn een must. We hebben veel ervaring in het vastleggen van beurzen, (sport)evenementen, borrels en overige bijeenkomsten.
Incentives
Van een sneeuwtrip in Oostenrijk tot een dagje racen op het circuit. Een mooie incentive verdient goede foto's om met de rest van de wereld te delen.

Een van de dingen waar je je identiteit als bedrijf kunt laten zien is in de fotografie. Niet alleen foto’s voor online gebruik laten zien wat je als bedrijf wilt uitstralen, maar ook met professionele foto’s als aankleding in je bedrijfspand kun je jezelf als bedrijf onderscheiden.

Bedrijfsfoto's
In één klap een lading aan nieuwe en professionele foto's die je kunt gebruiken op je website, flyer of social media.
Portretten
Een portretfoto is net als een eerste indruk, zorg ervoor dat deze goed is. Gebruik ze bij bijvoorbeeld een interview voor in een magazine, het uitlichten van een klantcase of op online platforms als Linkedin.

Een aantal foto's & video's

Publicaties

Veelgestelde
Vragen

Wat is de levertijd van de foto's?
Met name bij events is het belangrijk niet het moment te missen door op je foto's te moeten wachten en deze te laat te delen. Bij Michael Brown is het mogelijk om direct na of zelfs al tijdens het event foto's te ontvangen die je kunt delen met je volgers.
Waar mogen we de foto's voor gebruiken?
De foto's worden opgestuurd in volle resolutie zonder watermerk of logo en zijn te gebruiken zoals jullie dat willen.
In welke regio zijn jullie werkzaam?
Michael Brown zit gevestigd in Utrecht waardoor heel Nederland binnen bereik ligt. Heb je een event of incentive in het buitenland? Geen probleem, ook dan zijn we uiteraard in te huren.
Kan ik een optie voor een datum aanvragen?
Het is altijd mogelijk een optie te nemen op een datum wanneer je nog niet voor de volle 100% zeker weet of je event doorgaat.
Kan ik een offerte opvragen?
Zeker! Laat ons weten waar we jullie mee kunnen helpen via het contactformulier, per mail of telefoon en we maken een offerte op maat.

contactformulier

Translate »