Michael Brown

  • Foto
  • Video
  • Foto
  • Video
  • Foto
MBP-Erik-Rosalien-Site-8

Foto & Video in één

Gaan jullie trouwen en wil je naast een volledige bruidsreportage het liefst ook een video van jullie bruiloft? Met ons unieke concept kan het op een betaalbare manier. Bekijk een van onderstaande voorbeelden of vraag meteen een kennismakingsgesprek aan!

Je bruiloft laten fotograferen. Dat is iets wat eigenlijk altijd wel gedaan wordt. Maar je bruiloft laten filmen? Dat zie je toch net wat minder vaak. Zonde! Want hoe kun je de dag nu nog meer herbeleven dan met bewegende beelden? Kies voor het pakket foto + video en ontvang naast een volledige fotoreportage ook een bruidsvideo van 5-7 minuten.

Foto en Video in één

Laat jullie bruiloft op zowel foto als video vastleggen en bespaar zo kosten! Slechts één keer reiskosten, één keer het aantal werkuren tijdens de bruiloft, één aanspreekpunt, maar wel het volle resultaat!

Extra opties

Naast onze pakketten zijn er nog vele extra opties te kiezen zoals een second shooter voor nog meer beeldmateriaal of luister jullie bruiloft terug met de audiofiles van jullie ceremonie. Vraag naar de mogelijkheden.

weet wat je krijgt

Kies voor het pakket mét of zonder bruidsalbum. Verder is de gehele dag iemand aanwezig om jullie dag vast te leggen en hoef je dus niet op de klok te kijken hoelang de fotograaf/videograaf nog aanwezig is.

Foto + Video
€3000
Neem contact op
FOTO + VIDEO
De hele dag aanwezig
Hoge resolutie foto's
Foto's digitaal per WeTransfer
Video in hoge kwaliteit van ca. 5-7 minuten
Excl. reiskosten
Opties
Foto + Video + Album
€3250
Neem contact op
FOTO + VIDEO + ALBUM
De hele dag aanwezig
Hoge resolutie foto's
Foto's digitaal per WeTransfer
Video in hoge kwaliteit van ca. 5-7 minuten
Bruidsalbum van 25 x 25 cm inclusief gravering
Excl. reiskosten
Opties

Voorbeeld: Daniël & Maureen

Tijdens ideale omstandigheden mocht ik begin september ik de bruiloft van Daniël en Maureen vastleggen op een hele mooie locatie, Chateau Marquette. Naast het laten fotograferen van hun bruiloft, kozen zij voor het Foto + Video + Album pakket.

Daniël & Maureen:

“Michael Brown heeft onze bruiloft geweldig vastgelegd. Je hebt niet door dat hij er is en hij is een meester in het vastleggen van de sfeer. Naast de hele mooie foto’s heeft hij ook nog gelijktijdig een geweldige video gemaakt van de dag. De video is echt heel erg leuk geworden en mooi gefilmd. Heel leuk om naast de mooie foto’s ook nog een video te hebben van de dag, want dat kijk je toch sneller even terug, met coole beelden erbij vanuit een drone. Meer heb je niet nodig, aanrader!”

Voorbeeld: Erik & Rosalien

Na 27 jaar in Den Haag te hebben gewoond blijven bruiloften op of aan het strand toch altijd een van mijn favoriet. Zeker met een mooie zonsondergang kun je vaak alle kanten op en heb je ‘s avonds vaak een bonusfotoshoot moment. Zo ook tijdens de bruiloft van Erik & Rosalien in Noordwijk. En omdat video toch wel erg leuk is om te hebben, kozen ze voor het Foto + Video pakket.

contactformulier

Translate »