Michael Brown

  • Foto
  • Video
  • Foto
  • Video
  • Foto
MBP-Erik-Rosalien-Site-8

Foto & Video in één

Gaan jullie trouwen en wil je naast een volledige bruidsreportage het liefst ook een video van jullie bruiloft? Met ons unieke concept kan het op een betaalbare manier. Bekijk een van onderstaande voorbeelden of vraag meteen een kennismakingsgesprek aan!

Je bruiloft laten fotograferen. Dat is iets wat eigenlijk altijd wel gedaan wordt. Maar je bruiloft laten filmen? Dat zie je toch net wat minder vaak. Zonde! Want hoe kun je de dag nu nog meer herbeleven dan met bewegende beelden? Kies voor het pakket foto + video en ontvang naast een volledige fotoreportage ook een bruidsvideo in 4K kwaliteit van 5-7 minuten.

Foto en Video in één

Laat jullie bruiloft op zowel foto als video vastleggen en bespaar zo kosten! Slechts één keer reiskosten, één keer het aantal werkuren tijdens de bruiloft, één aanspreekpunt, maar wel het volle resultaat!

Nieuw! Second shooter

Kies voor de extra optie “Second Shooter” en ontvang nog meer beeldmateriaal van jullie bruiloft! Ook zijn wij zo nog flexibeler met het maken van luchtbeelden met een drone, het vastleggen van momenten uit verschillende hoeken en bovendien ontvangen jullie nog meer foto’s van jullie bruiloft!

weet wat je krijgt

Kies voor het pakket mét of zonder bruidsalbum. Verder is de gehele dag iemand aanwezig om jullie dag vast te leggen en hoef je dus niet op de klok te kijken hoelang de fotograaf/videograaf nog aanwezig is.

Drone beelden

Wij zijn in het bezit van een drone vliegbewijs en de nieuwste generatie drones om ook vanuit de lucht de mooiste beelden te kunnen maken.

Snelle preview

Ontvang dezelfde dag nog een preview van jullie foto’s! Ook is het mogelijk deze foto’s te gebruiken in bijvoorbeeld een slideshow tijdens jullie feest (indien mogelijk op de locatie) om zo de avondgasten te laten zien hoe jullie dag is verlopen!

maak het nóg persoonlijker

Maak jullie bruidsvideo nóg persoonlijker door er interviews met jullie naasten aan toe te voegen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld jullie geloftes te laten mixen in de video edit. 

Foto + Video
€3000
Neem contact op
FOTO + VIDEO
De hele dag aanwezig
Hoge resolutie foto's
Foto's digitaal per WeTransfer
Video in hoge kwaliteit van ca. 5-7 minuten
Optioneel: Second shooter voor nog meer beelden (prijs op aanvraag)
Excl. reiskosten
Opties
Foto + Video + Album
€3250
Neem contact op
FOTO + VIDEO + ALBUM
De hele dag aanwezig
Hoge resolutie foto's
Foto's digitaal per WeTransfer
Video in hoge kwaliteit van ca. 5-7 minuten
Trouwalbum van 25 x 25 cm inclusief gravering
Optioneel: Second shooter voor nog meer beelden (prijs op aanvraag)
Excl. reiskosten
Opties

Voorbeeld: Daniël & Maureen

Tijdens ideale omstandigheden mocht ik begin september ik de bruiloft van Daniël en Maureen vastleggen op een hele mooie locatie, Chateau Marquette. Naast het laten fotograferen van hun bruiloft, kozen zij voor het Foto + Video + Album pakket.

Daniël & Maureen:

“Michael Brown heeft onze bruiloft geweldig vastgelegd. Je hebt niet door dat hij er is en hij is een meester in het vastleggen van de sfeer. Naast de hele mooie foto’s heeft hij ook nog gelijktijdig een geweldige video gemaakt van de dag. De video is echt heel erg leuk geworden en mooi gefilmd. Heel leuk om naast de mooie foto’s ook nog een video te hebben van de dag, want dat kijk je toch sneller even terug, met coole beelden erbij vanuit een drone. Meer heb je niet nodig, aanrader!”

Voorbeeld: Erik & Rosalien

Na 27 jaar in Den Haag te hebben gewoond blijven bruiloften op of aan het strand toch altijd een van mijn favoriet. Zeker met een mooie zonsondergang kun je vaak alle kanten op en heb je ‘s avonds vaak een bonusfotoshoot moment. Zo ook tijdens de bruiloft van Erik & Rosalien in Noordwijk. En omdat video toch wel erg leuk is om te hebben, kozen ze voor het Foto + Video pakket.

Vorige maand was Michiel op onze bruiloft en hij heeft ons werkelijk prachtige foto's en een film bezorgd. Wij zijn ontzettend blij dat wij voor Michiel hebben gekozen. Hij is de hele dag bij ons geweest, wist de allermooiste momenten vast te leggen en het was heel fijn om hem erbij te hebben op onze grote dag. Nogmaals, heel erg bedankt voor alles Michiel!
Sandi Elias
18/09/2022
Na een zoektocht op zijn website beland en aan de hand daarvan een telefonisch kennismakingsgesprek gehad. Hij reageerde snel en gesprek was dan ook zo ingepland. Heel fijn! Keuze voor Michiel als fotograaf op onze bruiloft op 01-07-2022 in Kasteel Duurstede was dan ook zo gemaakt. Daar hebben we geen moment spijt van gehad!! De communicatie is fijn, hij reageert snel, komt afspraken na, heeft een fijne persoonlijkheid en passie voor zijn vak. Dit geldt ook voor zijn second shooter Karlijn. Op de dag zelf heb je ook niet door dat ze er zijn! Maar belangrijkste is natuurlijk dat ze fantastische foto's hebben geschoten. Ze hebben met hun foto's de sfeer goed vast weten te leggen en oog voor dingen die echt hele mooie foto's hebben opgeleverd. We wilden heel graag een second shooter omdat je dan van meerdere kanten foto's hebt. En dat is gelukt, wat zijn we blij met deze keuze. We raden Michiel en zijn second shooter ten zeerste aan!!
Jessica R
04/09/2022
Wij hebben voor Michiel gekozen om onze bruiloft vast te leggen en een betere keuze hadden we niet kunnen maken! De communicatie vooraf verliep soepel. Op de dag zelf waren hij en de second shooter Karlijn een heel fijn team. Rustig aanwezig, maar altijd in de gaten waar het gebeurde en ook tijdens de couple shoot stelden ze ons goed op ons gemak. Een tweede fotograaf is echt een aanvulling, zo krijg je veel spontane foto's vanuit een andere hoek. Binnen 3 weken na de bruiloft hadden we de foto's en video al binnen! Daarmee onderscheidt Michiel zich echt van andere (bruids)fotografen. Zo konden we op de huwelijksreis al genieten van de prachtige plaatjes, geweldig!
Liza Zagers
31/08/2022
Dank voor de prachtige video. Een fijne samenwerking: naast een goede voorbereiding, heb je ook precies in beeld gebracht waar we op hoopten. We gaan nog veel plezier hebben van de video!
Annebel Ross
20/05/2022
Michel Brown heeft onze bruiloft op een bijzondere manier vastgelegd. Zowel op foto als op video. We wilden beelden die spreken en met emotie, en dat is wat Michael gedaan heeft. Het is een sympathieke leuke gezellige jonge man met meer als 10 jaar ervaring. Spontaan en enthousiast, met passie voor zijn werk. Vanaf het eerste gespsrek voelde we dezelfde klik, wat heel belangrijk is om de belangrijkste dag van je leven goed vast te leggen om later te kunnen terugkijken.
Marco
08/09/2021
Michiel heeft voor onze bruiloft echt prachtige foto's gemaakt. Hij is onopvallend aanwezig en weet alles precies op het juiste moment vast te leggen. Voor de bruidsfoto's zoekt hij de mooiste plekjes uit en is niets hem te gek. Hierdoor zijn deze foto's ook echt adembenemend mooi en persoonlijk geworden. Wij raden hem dan ook echt aan!!!
Jolanda Abels
13/10/2020
Michael Brown heeft onze bruiloft geweldig vastgelegd. Je hebt niet door dat hij er is en hij is een meester in het vastleggen van de sfeer. Naast de hele mooie fotos heeft hij ook nog gelijktijdig een gewelidige video gemaakt van de dag. De video is echt heel erg leuk geworden en mooi gefilmd. Heel leuk om naast de mooie fotos ook nog een video te hebben van de dag, want dat kijk je toch sneller even terug, met coole beelden erbij vanuit een drone. Meer heb je niet nodig, aanrader!
Daniël Doorman
04/10/2020
Michael Brown produced us an incredible memory, the perfect video that captured our wedding! Not only is it great to watch, full of energy, it includes all the special moments, our family, friends and all the highlights of our day! He was also very patient with us in the editing and really brought together the perfect video for us! We were thrilled to have trusted Michael with our wedding day and we were more than pleased with the results. Highly highly recommend him for your special day, he is completely professional, understands your requirements and you won't even see him capturing all your special moments, but he manages to get it all! Fantastic end result and great to work with!!
Michelle Parekh
01/10/2020
Joost
27/08/2019

contactformulier

Translate »