Terwijl het hier op dit moment met bakken uit de hemel komt was het een kleine twee weken nog volop zomer. Helaas niet in Nederland, maar wel op het Griekse Corfu. Na een druk bruidsseizoen is het wel lekker nog even wat zonnestraaltjes op te pikken, terwijl je met een ijskoffie en een boek aan het zwembad zit. Net als eerder dit jaar in Tenerife, kon ik het natuurlijk niet laten om een camera mee te nemen.

Na een grondige controle bij de security check op Schiphol mocht mijn geliefde Canon gelukkig ook mee op reis. Naast de camera zelf, heb je natuurlijk altijd het dilemma wat je verder allemaal meeneemt in je cameratas. Aangezien je op een bruiloft al snel met een kilo of 15 aan materiaal om je nek loopt, ga je dit op vakantie natuurlijk niet redden. Dus neem je toch wel die ene lens mee of toch maar niet, en wil je voor die ene foto van de zonsopkomst een statief van een paar kilo meezuilen? Ik had besloten het deze vakantie rustig aan te doen en 1 camera mee te nemen met slechts 1 lens, namelijk een 24-70mm lens. Hiermee kun je nog een redelijk grote hoek maken en heb je toch een klein beetje zoom. Ook mijn statief bleef thuis achter, waardoor de strandbedjes en het voetenkrukje uit het appartement een totaal nieuwe functie kregen en ik toch om 7:00 uur ‘s morgens nog een mooie plaatje kon schieten van de zonsopkomst.

Na twee weken lekker relaxen kon ik in Nederland meteen weer vol aan de bak met een aantal bruiloften en fotoshoots. En ondanks dat het twee heerlijke weken waren, is het echte werk ook best wel weer lekker!