Zoals sommigen van jullie wellicht weten ben ik in de tweede helft van 2021 naar Parijs verhuisd. Een vraag die sindsdien regelmatig voorbij is gekomen is: “ben je nu gestopt met het fotograferen van bruiloften in Nederland?”. Het antwoord is heel simpel: nee zeker niet! Voor bruiloften en andere foto en video opdrachten kom ik heel graag terug naar Nederland. Dus laat dat in ieder geval duidelijk zijn… 🙂

Maar Parijs… de stad van de lichtjes, mode, overheerlijke croissants, maar natuurlijk ook van de liefde. Regelmatig loop ik door de stad en hoor ik de Nederlandse taal om mij heen van landgenoten die een weekendje weg zijn. Met of zonder selfiestick wordt vervolgens een foto voor de thuisblijvers en Instagram. Een leuke herinnering zo’n foto, maar wat nou als je je trip naar Parijs op een professionele manier vast kan leggen?

Nu ik in Parijs woon hou ik mij met veel dingen bezig en één daarvan is het houden van fotoshoots. Een beter decor voor een fotoshoot kan je je als fotograaf eigenlijk niet wensen. En wat is nou een beter souvenir dan een serie foto’s die je met de wereld kan delen? Het maakt niet uit of je alleen komt, samen met je vriend of vriendin, als groep tijdens een vrijgezellenweekend of gezellig als familieweekend… het professioneel vastleggen van dit soort momenten is altijd de perfecte herinnering voor later. Dus ben je van plan om binnenkort naar Parijs te komen? Laat het vooral weten door een mailtje te sturen of neem contact op via het contactformulier. Voor €299,- lopen wij samen door (een gedeelte van) Parijs en bezoeken wij de mooiste plekjes. Het aantal foto’s dat jullie ontvangen loopt al snel op tot zo’n 100 foto’s dus na afloop heb je genoeg moois om te delen met je volgers, vrienden en familie!

Ben je benieuwd hoe zo’n shoot eruitziet? Hieronder zijn een aantal foto’s van een shoot die ik heb gedaan in december 2021. Ik zou zeggen, neem zelf een kijkje en hopelijk zien we elkaar binnenkort in Parijs!