Michael Brown

  • Foto
  • Video
  • Foto
  • Video
  • Foto

Videos by
Michael Brown

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Maar verhalen breng je nog beter over met bewegende beelden. Of het nu gaat om een bruiloft, reclamecampagne of bedrijfsvideo, wij vertellen jouw unieke verhaal.

Some of our Works

Mijn werkwijze als (bruids)videograaf

1. KOPJE KOFFIE

Om kennis te maken, jullie bruiloft in grote lijnen te bespreken en al jullie vragen te stellen, drinken wij eerst een kopje koffie. Je zoekt tenslotte niet elke dag een videograaf! Deze kennismaking vindt meestal op een makkelijk te bereiken plek in omgeving Utrecht plaats of digitaal via Facetime of Skype.

2. BEZICHTIGING

Inmiddels ben ik bekend met flink wat (trouw)locaties, maar wanneer ik nog niet bekend ben met de locatie waar jullie bruiloft plaatsvindt, breng ik in de meeste gevallen een bezoekje aan de locatie.

3. VERVOLGAFSPRAAK

Omdat de eerste kennismaking soms wel een half jaar tot twee jaar voor aanvang van de bruiloft plaatsvindt, maken wij een paar weken voorafgaand aan de bruiloft nogmaals een afspraak. Deze afspraak is meestal telefonisch of via Skype/FaceTime. Wij bespreken de laatste details en zullen de planning doornemen van jullie bruiloft. Ook bespreken wij hier de planning van de speeches en andere audio mogelijkheden.

4. DE BRUILOFT

Een bruiloft is een speciale gebeurtenis in iemands leven en iedere bruiloft is uniek. Ik ben dan ook van mening dat het mijn taak als videograaf is, om jullie bruiloft vast te leggen zoals deze daadwerkelijk plaatsvindt en niet te veel moet worden geregisseerd. Het resultaat is een spontane, ongedwongen en pure video.

5. EDITING

Na al het beeldmateriaal te hebben geschoten begint vaak het “echte” werk pas, de montage. In de meeste gevallen kost dit wel een aantal dagen werk. Ik probeer te zorgen voor een goede opbouw in de video, maar zorg ook voor de juiste kleurcorrecties, eventuele effecten, etc..

6. AFLEVERING

Afhankelijk van het bruidsseizoen probeer ik de bruidsvideo binnen 3 tot 5 weken af te ronden. Jullie ontvangen de video, die meestal zo’n 5-7 minuten duurt (tenzij anders afgesproken) in 4K resolutie voor de beste kwaliteit.

Tarieven bruidsvideo's

Basis
€2000
inclusief
- Twee contactmomenten (1 fysiek, 1 digitaal)
- Aanwezig tijdens jullie bruiloft(exacte tijden in overleg)
- Videoclip in 4K voor de beste kwaliteit
- Incl. editing
- Edit: Videoclip van ca. 5-7 minuten
- Excl. reiskosten
Opties
Compleet
€2500
inclusief
- Twee contactmomenten (1 fysiek, 1 digitaal)
- Aanwezig tijdens jullie bruiloft(exacte tijden in overleg)
- Videoclip in 4K voor de beste kwaliteit
- Incl. editing
- Edit: Videoclip van ca. 5-7 minuten
- Inclusief Social Media Edit
- Excl. reiskosten
Opties

Over Ons

Door mijn achtergrond als fotograaf let ik veel op compositie en licht. Waar je met fotografie een verhaal probeert te vertellen in één beeld, heb je bij video 25 beelden per seconde tot je beschikking. Bewegende beelden zorgen voor nog meer vrijheid en creativiteit. 

Professioneel
Met flink wat ervaring en goede en betrouwbare apparatuur laat ik niks aan het toeval over. Duidelijke communicatie en heldere afspraken zorgen ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast is een goede voorbereiding het halve werk dus ook hier stop ik standaard veel tijd in.
Journalistiek
Mijn documentaire/journalistieke stijl zorgt ervoor dat ik veel op de achtergrond aanwezig ben en grotendeels niet opval. Hierdoor heb ik de unieke kans om echte verhalen vast te leggen en ieder verhaal uniek wordt.

Neem naast een fotograaf ook een videograaf op je bruiloft? Het lijkt soms een overbodige luxe, maar niks in minder waar. Met een mooie bruidsvideo kun je nog veel meer vastleggen dan alleen een paar mooie beelden. Wat te denken van een speech, de geloftes of de openingsdans? Met een goede bruidsvideo herbeleef je ook deze momenten jaar na jaar.

Storytelling
Naast het maken van mooie beelden gaat het mij ook om jullie verhaal. Met het speciale ``Love Story`` pakket ga ik hier nog net een stukje in verder en film ik ook jullie verhaal voorafgaand aan jullie bruiloft of een momentopname uit jullie leven.
Persoonlijk contact
Ik hou van persoonlijk contact. Als foto- en/of videograaf ben je op een bruiloft de hele dag aanwezig waardoor het belangrijk is elkaar te leren kennen en vertrouwen. Door samen een kop koffie te drinken start dit al bij de stap 1, de kennismaking.

Er wordt wel eens gezegd dat video de toekomst is, maar als je goed om je heen kijkt is die toekomst al begonnen. Ook als bedrijf is investeren in video de manier om jullie verhaal te vertellen, te laten zien wie jullie zijn en waarom klanten voor jullie moeten kiezen.

Social Media content
In slechts een paar jaar is social media hét medium geworden waar je als bedrijf het verschil kunt maken. De wereld gaat steeds sneller, maar het is ook steeds lastiger om op te vallen. Toch kun je met een Instagram story van slechts 15 seconden ook al jouw verhaal vertellen, maar dan op een unieke manier.
Bedrijfsvideo's
Een goede bedrijfsvideo van een evenement of beurs? Of maak je liever een promotievideo van wie jullie zijn als bedrijf? Of ga je toch voor het uitlichten van een succesvolle klantcase? Met een goede video kun je als bedrijf laten zien wie jullie zijn en waar jullie voor staan.
Michael Brown produced us an incredible memory, the perfect video that captured our wedding! Not only is it great to watch, it includes all the special moments, our family, friends and all the highlights of our day! He was also very patient with us in the editing and really brought together the perfect video for us! We were thrilled to have trusted Michael with our wedding day and we were more than pleased with the results. Highly recommend him for your special day!

Michelle & Hans

Thanks for the beautiful videos. It’s one of the most important moments in our life and you made it really amazing. Really appreciate that!!
Thanks again and all the best for your future.

Saif & Mrunal

Fantastische samenwerking: snel, strak en soepel. Topwerk!

RAW Gym

Super mooi! Wij zijn echt onder de indruk! We hebben het net aan de hele familie laten zien en iedereen vond het net een trailer van een romantische film. Bedankt voor deze onvergetelijke video!

Ranu & Shailin

Contactformulier

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Heb je andere vragen of wil je een offerte opvragen voor een ander soort video? Neem dan hier contact met mij op of laat het mij weten via:

michiel@michaelbrown.nl
+31 (0)6 – 14 21 63 22

Translate »